Támogatók

 
A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózóknak a 2010-ben az 1%-okból kapott 320.698 forintot. Ebből az összegből 2011-ben az ingyenes számítógépes oktatásunkhoz szükséges internet használatot fedeztük, és pótolni tudtunk néhány elhasználódott számítógépes eszközt.
A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózóknak a 2011-ben az 1%-okból kapott 230.637 forintot. Ebből az összegből tudtuk kiegészíteni az internetes lelkisegély szolgálat meghirdetéséhez szükséges szóróanyagaink előállításának költségeit. 
A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózóknak a 2012-ben az 1%-okból kapott 230.017 forintot. Ebből az összegből szolgálatunk 4 hónapig tudta fedezni az ügyeleti helyszín bérét és közüzemi költségeit.
A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózók 1%-os adományaiból származó 252.461 forintját, amelynek köszönhetően a szolgálat csaknem 5 hónapig tudta fedezni a zöldszám hívások telefondíját 2013-ban.
A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózók 1%-os adományaiból származó  284.544 forintját, amelynek köszönhetően a szolgálat néhány hónapig tudta fedezni a hívók számára ingyenes hívások telefondíjait 2014-ben.
A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózók 1%-os adományaiból származó  267.321 forintját, amelynek köszönhetően a szolgálat néhány hónapig tudta fedezni a hívók számára ingyenes segélyhívások telefondíjait 2015-ben.
A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózók 1%-os adományaiból származó  221.891 forintját, amelynek köszönhetően 2016-ban a szolgálat néhány hónapig fedezni tudta a hívók számára ingyenes segélyhívások telefondíjait.

 

2017-ben megvalósuló pályázataink

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma  és az FSZK (Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft.) pályázati támogatása tette lehetővé, hogy jelelő videókkal teljessé váljon társastér.hu honlapunk akadálymentesítése.

emmi_logo.jpgfszk_logo.jpg
 

Az Érthetően az egészségért Alapítvány és az Egészségügyi Média Szövetség által kiírt pályázaton támogatást kaptunk a Civilek a civilekért! 2017 elnevezésű kommunikációs kampányhoz.

              erthetoen_logo.jpgemsz_logo.jpg
 

A Diák oktatók   ̶ idős tanítványok c. pályázatunk megvalósítását (KÖSZ! program) a MOL és az Új Európa Alapítvány támogatta.

                                   mol_logo.jpguj_europa_logo.jpg

 

Korábbi támogatóink
A Zwack Unicum Gyár új, korszerű gépekkel és tartozékokkal látta el alapítványunkat. A számítógépes alapismereteket azóta is ezeken a gépeken sajátítják el nyugdíjas tanítványaink. Köszönet érte.
 
TársasTér elnevezésű weboldalunk létrehozását pályázat alapján a Norvég Civil Támogatási Alap fedezte. 
tamogatok.jpg

Hálával tartozunk a DélUtán Alapítvány magánadományozóinak, akik névvel vagy névtelenül támogattak minket 2016-ban is. Nagylelkű adományaikat rezsiköltségeink fedezésére fordítottuk.

tamogatasokdiagram_1998_2016.jpg