Támogatók

A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózóknak a 2010-ben az 1%-okból kapott 320.698 forintot. Ebből az összegből 2011-ben az ingyenes számítógépes oktatásunkhoz szükséges internet használatot fedeztük, és pótolni tudtunk néhány elhasználódott számítógépes eszközt.

A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózóknak a 2011-ben az 1%-okból kapott 230.637 forintot. Ebből az összegből tudtuk kiegészíteni az internetes lelkisegély szolgálat meghirdetéséhez szükséges szóróanyagaink előállításának költségeit.

A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózóknak a 2012-ben az 1%-okból kapott 230.017 forintot. Ebből az összegből szolgálatunk 4 hónapig tudta fedezni az ügyeleti helyszín bérét és közüzemi költségeit.

A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózók 1%-os adományaiból származó 252.461 forintját, amelynek köszönhetően a szolgálat csaknem 5 hónapig tudta fedezni a zöldszám hívások telefondíját 2013-ban.

A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózók 1%-os adományaiból származó  284.544 forintját, amelynek köszönhetően a szolgálat néhány hónapig tudta fedezni a hívók számára ingyenes hívások telefondíjait 2014-ben.

A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózók 1%-os adományaiból származó  267.321 forintját, amelynek köszönhetően a szolgálat néhány hónapig tudta fedezni a hívók számára ingyenes segélyhívások telefondíjait 2015-ben.

A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózók 1%-os adományaiból származó  221.891 forintját, amelynek köszönhetően 2016-ban a szolgálat néhány hónapig fedezni tudta a hívók számára ingyenes segélyhívások telefondíjait.

A DélUtán Alapítvány megköszöni az adózók 1%-os adományaiból származó 129.938 forintját, amelynek köszönhetően 2017-ben a szolgálat másfél hónapig fedezni tudta a hívók számára ingyenes segélyhívások telefondíjait. 
 

2018-ban megvalósult pályázataink

A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásban részesítette mind a működési mind a szakmai pályázatunkat.

miniszterelnokseg-NEA_logo.jpg

 

Ebben az évben is ingyen hirdethetjük tevékenységeinket a Google Ads keresési hálózatán.

Google_Ads.jpg

Nyugdíjas tanítványaink az oktatás megindulása óta a Zwack Unicum Gyártól kapott asztali számítógépeken sajátítják el a számítógépes alapismereteket. 2018. szeptemberében a cég újabb gépek nagylelkű adományozásával gazdagította gépparkunkat.

Zwack_logo.jpg

Alapítványunk tárgyi adományban részesült a MITEV pályázatán.

mite_logo.jpg

A Kösz, már értem! programunk az Új Európa Alapítvány támogatásával valósult meg.

UJ_EUROPA_ALAPITVANY_logo_0.jpg

Diák oktatók - idős tanítványok című pályázatunk megvalósítását a MOL és az Új Európa Alapítvány támogatta.

MOL-UJ_EUROPA_ALAPTVANY_logo.jpg

A TESCO díjazta az okostelefon oktatásunkat.

tesco.jpg

Korábbi támogatóink

Magánadományozóink névvel vagy névtelenül támogattak minket 2017-ben is. Nagylelkű adományaikat rezsiköltségeink fedezésére fordítottuk.

TársasTér elnevezésű weboldalunk létrehozásának és akadálymentesítésének költségeit  ̶ pályázatok alapján  ̶  a Norvég Civil Támogatási Alap fedezte. 

A Nemzeti Együttműködési Alap-tól  ̶  pályázatok alapján  ̶  az előző évben is kaptunk működési és normatív támogatást.

Kommunikációs kampányunkhoz kaptunk pályázati hozzájárulást az Érthetően az egészségért Alapítvány és az Egészségügyi Média Szövetség jóvoltából.

 

Hálával tartozunk a DélUtán Alapítvány magánadományozóinak, akik névvel vagy névtelenül támogattak minket 2017-ben is. Nagylelkű adományaikat rezsiköltségeink fedezésére fordítottuk.